Andreas Larem er ansatt som salgsrepresentant i Trøndelag, Nordland, Troms og Finmark. Andreas er 41, bosatt i Trondhjem og har lang fartstid i bransjen. Han har tidligere arbeidet for Grohe, Energy Piping og Tapwell. Han vil styrke salgsapparatet i region Nord- Norge hvor TECE Norge ikke har vært representert på lang tid.
mer »

Kjetil Skistad er ansatt som salgsrepresentant i Aust- og Vest-Agder og Rogaland syd. Kjetil er utdannet rørlegger, 41 år, bosatt i Kristiansand og har lang fartstid i bransjen. Han har tidligere arbeidet for Ifø Sanitær, Oras armatur, LK systems og Tapwell.


mer »

Leverandør av rørsystemer, sisterner, sluk og avløp i Norge, TECE Norge AS (Probata AS), har ansatt Jörg Bikker som Teknisk kundebehandler/Prosjektering fra og med 01.11.2014
mer »

 
TECEdrainline dusjrenner

TECEdrainline dusjrenner
TECEdrainline dusjrenner frigjør baderommet fra forstyrrende elementer som kar og avlukke, og åpner for en mer helhetlig design.
Tece dusjrenner »

TECE-betjeningsplater

TECE betjeningsplater
TECE tilbyr et stort utvalg betjeningsplater i ulike materiale som metall, glass eller plast. Alle betjeningsplatene er kompatible med samtlige TECEsisterner. Opplev variasjonene.
TECE-betjeningsplater »

TECElux WC-terminal

TECElux WC-terminal
TECElux kombinerer fire unike funksjoner: Luktavtrekk, berøringsfri betjening, tilkobling til dusjtoalett og høyderegulering. TECE gir det toalettet du har ventet på - i dag og for fremtiden.
TECElux WC-terminal »